Exiteistä ja kansainvälistymisestä tunnettu Mats Wolontis on Kleverin uusin hallituksen jäsen

Mathias Soini

Mathias Soini

Moniosaaja Mats Wolontis on sanojensa mukaan ollut monessa sopassa mukana. Nyt hän tuo vankkaa kokemusta jo ennestään kivenkovaan Kleverin hallitukseen.

Mats on tehnyt pitkän uran Nokialla ja sen jälkeen vaikuttanut aktiivisesti pienemmissä yrityksissä niin toimitusjohtajan, hallituksen puheenjohtajan kuin hallituksen jäsenen roolissa.

“Tuon hallitukseen yleistä liikkeenjohto-osaamista, kansainvälistämiskokemusta ja ehkä ripauksen myös poikkitieteellistä ajattelua. Tehtävä on sinänsä yksinkertainen; sparrata toimitusjohtajaa ja viedä yritystä eteenpäin”, Mats kuvailee uutta tehtäväänsä.

Moni asia Kleverissä herätti miehen mielenkiinnon.

“Yleensä katson kahta asiaa, tiimiä ja bisnesideaa.” Mats kertoo.

Kleverin johtoryhmässä on yhteenlasketusti yli kuudenkymmenen vuoden kokemus pankki-, fintech- ja rahoitusalalta. Liikeidea on moniulotteinen – bisnesmallista löytyy kilpailuvaltit laskunvälittäjille, laskuttavalle yritykselle sekä kuluttajalle. Myös Kleverin ala oli Matsista mielenkiintoinen.

“Klever on fintech-alalla, joka jo itsessään on kuuma, mutta vielä tärkeämpää on itse yrityksen ajoitus. Kleverin osalta ajoitus on oikea juuri nyt.”

Yritys on juuri sopivassa vaiheessa ottaen huomioon uuden PSD2-maksupalveludirektiivin, joka vapauttaa pankkien omistamaa dataa yritysten käyttöön.

Mats näki tehtävään tarttuessaan myös Kleverin kansainvälisen potentiaalin.

“Kansainvälistyminen on koko homman ydin. Kyllä tavoitteemme on viedä palvelut ja osaaminen moneen maahan.” Eurooppaan laajennus on tarkoitus aloittaa mahdollisimman pian.

Entä miten konkari itse sitten maksaa laskunsa?

“Otin Kleverin sovelluksen käyttöön alkuvuonna ja olen täysi fani. Appi toimii loistavasti ja on helppokäyttöinen. Kaiken kaikkiaan erittäin hyvä paketti!” Mats toteaa nauraen.

Kiinnostuitko Kleveristä? Haluatko sinäkin mukaan sijoittajaksi tähän nopeasti kasvavaan suomalaiseen yritykseen? Lue lisää ja sijoita pienitai suurempi summa osoitteessa: www.invesdor.com/klever